Image
21/03/2024

Acht bekende jongeren nemen een week lang het Burger House in Gent over

Vanaf zaterdag 23 maart kan je het culinaire avontuur van acht bekende jongeren volgen via VTM GO, ten voordele van het jongerencollectief JEZ. Zij zullen een week lang een hamburgerrestaurant in Gent runnen.


Onder andere ex-Miss België Emilie Vansteenkiste en online content creators Jonatan Medart en Jietse Pauwaert zullen de keukenprins(es) in zich naar boven moeten halen. Gelukkig voor deze onervaren jongeren is er ook nog chef-kok Loïc van Impe, die hen zal bijstaan.

“Ook al heb ik nog nooit in een burgerzaak gestaan, ik hoop dat de klanten er klaar voor zijn. Met mijn horecaskills en halfgare humor ga ik de zaal onveilig maken. Dus, houd je vast, want ik ben gemotiveerder dan ooit! JEZ we can,” aldus een enthousiaste Vansteenkiste.

Het restaurant opent de deuren van vrijdag 22 maart tot donderdag 28 maart, en reserveren kan via www.vtmgo.be/burgerhouse.

Smaakt dat naar meer? Bekijk hieronder alvast de trailer.

Tekst: Larissa Sowowna

Foto: DPG Media 


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84