Image
17/05/2024

Modetrends van 2024

Elk seizoen is er wel een nieuwe modetrend te vinden en ook in 2024 is het niet anders. GUIDO zet voor jou op een rijtje welke vijf trends helemaal hot zijn op dit moment.


  • Volume

Een kledingstijl die je heel vaak ziet terugkomen, is het dragen van hele wijde kledij. Denk aan baggy broeken, ruches, veel lagen, en grote pofmouwen. The bigger, the better. Da’s het motto van deze trend.

  • Zilver

Waar vorig jaar goud helemaal in de kijker stond, is dat nu zilver. De catwalks en Fashion Weeks bewijzen dat de metallic-trend enorm populair blijft dit jaar! Zilver wordt heel vaak teruggezien, zowel subtiel als in volledige outfits.

  • Drop waist

Na jaren waarin high-waisted de norm was, keert het tij. De low-waist jeans en het accentueren van de heupen zijn stilaan het nieuwe normaal aan het worden. Deze trend zorgt voor een stijlvolle maar toch tijdloze look.

  • Veganistisch leer

De lederen look is terug helemaal in de mode dit seizoen! En dan gaat het niet enkel om het saaie zwart, want ook de fellere kleuren zijn helemaal in! Of het nu verwerkt in een handtas of een kledingstuk op zich is, het nepleer is overal terug te vinden.

  • Statement oorbellen

Hoe opvallender en groter jouw oorbellen zijn, hoe beter! Ondanks dat fijne juweeltjes nog steeds heel geliefd zijn, winnen statement juwelen steeds meer aan populariteit. Het gaat dan vooral om grote oorbellen met felle kleuren.

Tekst: Larissa Sowowna


Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84