Image
03/05/2024

Energiezuinig en toch warm: slimme tips voor studentenwoningen

Ben je op dit moment goed in kaart aan het brengen wat voor soort energiezuinige oplossingen je voor een studentenhuis kunt uitzoeken? Bijvoorbeeld omdat dat ene statige pand toch wel erg veel energie kost? Of omdat je zelf een woning aan hebt gekocht en daarom meteen aan de slag wilt gaan met het upgraden ervan? Gelukkig zijn er tal van duurzame initiatieven waar je voor kunt kiezen. Kom je daar maar al te graag wat meer over te weten? In dit blog lichten we een erg toegankelijke energiezuinige oplossing verder voor je toe.


Ga voor een van de meeste energiezuinige oplossingen: het leggen van vloerverwarming

Een van de meest energiezuinige oplossingen waar je voor een studentenwoning voor kunt kiezen, is vloerverwarming. Want kies je enkel voor het beste van het beste, zoals het kopen van Schluter vloerverwarming? In dat geval kan de vloer gelijkmatig en rustig worden opgewarmd. Hierdoor geniet je dus van een woning op een perfecte temperatuur en de vloerverwarming is ook erg makkelijk van een afstand te bedienen. Zo hebben de bewoners van de studentenwoning meteen lekker warme voeten nadat ze thuiskomen van een college.

Doe de nodige inventarisaties voor wat er nodig is voor het uitvoeren van de klus

Ga je maar al te graag aan de slag met het installeren van de vloerverwarming? Doe dan altijd het nodige onderzoek naar de spullen die daar ingekocht voor moeten worden. Denk daarbij aan het kopen van een handige en slimme ontkoppelingsmat. Door het nodige materieel alvast op voorraad in het studentenhuis te hebben liggen, kan de klus snel, effectief en goed uit worden gevoerd. En dat zorgt weer voor een minimale hinder tijdens het project in huis.

Je maakt het jezelf erg makkelijk door energiezuinige oplossingen uit te laten voeren door een gespecialiseerd installatiebedrijf

Kun je eigenlijk niet wachten om aan de slag te gaan met energiezuinige oplossingen bij jou in het studentenhuis? Om deze klussen sneller tot een succes te kunnen rekenen, is het een goed idee om in contact te komen met een gespecialiseerd installatiebedrijf. Niet alleen kunnen de werkzaamheden goed uit worden gevoerd, maar je kunt ook zeker zijn van het beste materieel voor het uitvoeren van de klus. Neem daarom snel een keer contact op en laat je uitgebreid informeren en adviseren. Ook voor jouw studentenwoning zijn er vandaag de dag genoeg duurzame oplossingen mogelijk.


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Betoging tegen racisme en voor gelijke rechten

In Brussel hebben vorige maand enkele duizenden mensen betoogd tegen racisme en voor gelijke rechten. [...]

28/04/2024

Studenten ontwikkelen groentedip voor nierpatiënten

Aan de Thomas More hogeschool in Geel heeft een team laatstejaarsstudenten van de richting Voedingstechnologie [...]

28/04/2024

Jongeren delen steeds vaker hun financiële situatie op sociale media

Deze keer geen nieuwe dans- of modetrend op TikTok, maar wel eentje met een financiële focus: ‘loud [...]

27/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84