Image
22/05/2024

De leukste bloklocaties in Antwerpen

Op zoek naar een vaste studieplek? Voel je je wat eenzaam op kot? Of kan je wel wat extra motivatie gebruiken? Ook tijdens de tweede blokperiode van het academiejaar ben je met je boeken welkom op iconische plekken in de stad. GUIDO zet voor jou de leukste bloklocaties op een rij.


Mediahuis op Linkeroever (nieuw!)
Wie droomt van een job in de journalistieke sector kan studeren in een van de vergaderruimtes van Mediahuis. Drink tijdens je pauze een kopje koffie tussen de mediamensen of maak een wandeling in het Galgenweelpark. Het Mediahuis stelt sinds deze examenperiode voor de eerste keer zijn deuren open voor studenten.

Café van de Antwerpse opera (nieuw!)
Studeren in de sfeer van Parijse grandeur is mogelijk in het voormalige authentieke operacafé. De plafondmoulures en marmeren zuilen geven je studiesessie een charmant gevoel. Trakteer jezelf achteraf op een optreden.

MAS
‘The sky is the limit’ in de studieruimte van het MAS, want aan de bureaus met uitzicht op de Antwerpse haven studeer je erop los. Breng tijdens je pauze een bezoek aan het museum, maak een wandeling aan de haven of geniet van het uitzicht op het panoramadak.

Beurs voor Diamanthandel
De Antwerpse Diamantbeurs biedt je een royale studieplek met hoge raampartijen, ruime tafels en internationale vlaggen boven je hoofd. Nu enkel nog hopen dat je punten even hard stralen als Antwerpse diamanten.

Alle Antwerpse bloklocaties vind je hier.

Tekst: Femke Claus


Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84