Image
24/05/2024

5x budgetvriendelijke festivals in Europa

Mag het eens iets anders zijn dan Tomorrowland of Pukkelpop en wil je een festivalervaring zonder je bankrekening te plunderen? GUIDO selecteerde voor jou vijf budgetvriendelijke festivals in Europa.


SAGA Festival

Het SAGA Festival in Boekarest, Roemenië biedt een indrukwekkende line-up die alle hoeken van de elektronische muziek bestrijkt. Van de grootste live acts tot house, techno, EDM en trance, je vindt het hier allemaal. Artiesten zoals Armin van Buuren en Nicki Minaj staan dit jaar op het programma. SAGA festival vindt plaats van 5 tot 7 juli en dagtickets scoor je al vanaf 44 euro.

Paredes de Coura

Met meer dan 27 edities is Paredes de Coura een van de oudste en populairste muziekfestivals in Portugal. Grote namen zoals Arcade Fire, Pixies, Nick Cave, PJ Harvey en Coldplay hebben hier al opgetreden. Dit jaar vindt het festival plaats van 14 tot 17 augustus. Dagtickets kan je al kopen vanaf 65,50 euro.

Sziget Festival

Sziget Festival vindt plaats op het Óbuda eiland in Boedapest, Hongarije. Zes dagen lang geniet je van een gevarieerd programma met grote muzikale acts, nieuwe muziek, theater, circus, workshops, dans, kunst en meer. Artiesten zoals Sam Smith en Joost zijn dit jaar van de partij. Het festival loopt van 7 tot 12 augustus en dagtickets zijn er al vanaf 94 euro.

Open’er

Open'er is het grootste en meest diverse festival in Polen. Elk jaar treden grote internationale artiesten op, met een mix van verschillende muzikale genres. Dit jaar kun je genieten van optredens van de Foo Fighters en Dua Lipa. Het festival vindt plaats in Gdynia van 3 tot 6 juli en dagtickets zijn beschikbaar vanaf 116 euro.

Electric Love

Het Electric Love Festival in Salzburg, Oostenrijk is een van de grootste elektronische muziekfestivals in Europa. Het festival brengt jaarlijks meer dan 200 artiesten uit de hele wereld samen. Dit jaar staan grote namen zoals The Chainsmokers en Andromedik op het podium. Electric Love vindt plaats van 4 tot 6 juli. Dagtickets zijn al te verkrijgen vanaf 121,50 euro.

Tekst: Femke Claus


Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84