Image
24/09/2002

Prisoner of War : Ze great ezcape

De Tweede Wereldoorlog is al meermaals de inspiratiebron geweest voor games, met uitschieters als Return To Castle Wolfenstein, Medal Of Honor... In Prisoner Of War kom je als geallieerd piloot in een Duits gevangenenkamp terecht. In tegenstelling tot de andere wargames krijg je geen enkel vuurwapen in handen. Je kan enkel je denkvermogen gebruiken om te ontsnappen. Ook geduld zal erg van pas komen. De eindscore is afhankelijk van het aantal aanwijzingen van medegevangenen, het aantal mislukte pogingen en de totale tijd die je in het kamp doorbracht.

De graphics zijn een beetje verouderd en de animaties en tussenfilmpjes doen stroef aan. Inhoudelijk zijn de filmpjes wel belangrijk, want de gesprekken leveren belangrijke informatie om je weg te vinden in het kamp. De Duitse bewakers spreken natuurlijk met het typisch Engels-Duits accent dat we kennen uit films en tv-series. Hun tekstlijnen zijn steeds dezelfde en werken na een tijdje op de zenuwen. De gameplay is in dit spel duidelijk prioritair.

 Prisoner Of War is niet onmiddellijk een gemakkelijk spel, wat het des te verslavender maakt. Enkel jammer dat de graphics een PlayStation 2 onwaardig zijn.

(SVK)


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84