Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Eigen Netflix docureeks voor Kanye West

De Amerikaanse rapper en producer Kanye West, ook gekend als ‘Yeezy’ of ‘Ye’, [...]

08/04/2021

Met bier in bad

Ons land staat al langer bekend om zijn verschillende bieren en brouwerijen, maar nu kunnen we ook op [...]

08/04/2021

Brussel krijgt eigen ‘Wasbar’

Na succes in Gent, Antwerpen, Hasselt en Leuven, krijgt ook Brussel een eigen ‘Wasbar’. [...]

07/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84