Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Mis vanavond de finale van de Campus Cup niet

Welk studententeam wint de Campus Cup op Canvas? Vanavond wordt het spannend, want dan mag Otto-Jan Ham [...]

26/06/2025

Hier vind je de vijf nieuwe fietswrakvakken in Gent

Gent, als grootste studentenstad van het land, is een fietsstad. Heel leuk, maar dat heeft ook als gevolg [...]

25/06/2025

Vierde Nachtwacht-film komt eraan, met deze acteurs

Nostalgie troef, want de vierde Nachtwacht-film is in productie, met als titel Het Kristal van het Kwaad. [...]

16/06/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84