Image
27/03/2008

Petits Plezierkes bij McDonald's

Ook jongedames die op hun lijn letten, smullen wel eens graag bij McDonald's. Daar heeft de hamburgergigant handig op ingespeeld met de Petits Plezierkes , hamburgers op kleiner formaat die regelmatig zullen verkrijgbaar zijn in verschillende smaken.


De rij plezierkes werd geopend door de Petit Chicken Fijne Kruiden.

Info : www.mcdonalds.be

 

Bretoense kaas light

 

Les Recettes de Madame Loïk staat voor opgeklopte smeerkaas uit Bretagne. Daar worden dan lekkernijen als sjalot, bieslook, zalm, noten of fijne kruiden aan toegevoegd. De nieuwste variant die de Bretoense madame uit haar karntonnen heeft getoverd, is de lightversie, met 40% minder vet.

Info : www.paysanbreton.com

De pittigste kaas van Zwitserland

 

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel. Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Vives-leefcampus in Brugge is geopend

Studenten van Vives kunnen voortaan niet alleen les volgen aan de hogeschool in Brugge, maar er ook verblijven. [...]

07/02/2023

Digital natives verkiezen een mix van live en online les

Een enquête van Acco toont aan dat blended lessen de toekomst zijn. Studenten en docenten hoger onderwijs [...]

03/02/2023

Museum voor Schone Kunsten Gent geeft prikkelarme rondleidingen

Het Museum voor Schone Kunsten Gent wil een zorgeloos bezoek aan het museum voor iedereen vanzelfsprekend [...]

01/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84