Image
10/02/2003

Kaastaart met saus van Kriek

Zin gekregen in Kriek Belle-Vue na je bezoek aan Music Planet? Probeer deze kaastaart eens. Terwijl je een taartbodem afbakt (kant-en-klaar of zelf gemaakt met 150 g gistdeeg) week je 50 g rozijnen in Kriek.

Bedek de bodem met 150 g in plakken gesneden oude kaas. Leg daarop een laagje geweekte rozijnen, dan weer een laag van 150 g kaas, en daarop nogmaals rozijnen.

De bovenste laag wordt 150 g in plakken gesneden jonge kaas. 30 minuten bakken in de oven op 150 graden, en laten afkoelen. Koud serveren met de Krieksaus: bier koken en lichtjes inbinden met arrowroot (fancy alternatief voor maïzena), eventueel licht suikeren. Alles koud serveren, en uiteraard een goeie Kriek bij schenken.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

22-jarige student uit Gent blijkt 'Eveline', de vrouw naar wie BV's naaktbeelden stuurden

Eveline, de vrouw naar wie Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire naaktbeelden van zichzelf [...]

08/10/2020

Politie gaat op zoek Gentse 'voetenman' die studentes lastigvalt

Ken jij ‘voetenman’? Al sinds 2006 doen er verhalen de ronde over een man die in Gent de [...]

02/10/2020

Opmerkelijke trend: studenten huren kot voor een paar dagen per week

Wil je op kot, maar vind je het door de coronacrisis en de vele onlinlessen de moeite niet? Wees gerust, [...]

01/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84