Image
10/02/2003

De ideale rugzak

Een trektocht met de rugzak kan heel wat onder ons bekoren, maar hoe begin je je rugzak te pakken? Moeten die onderbroeken onderaan en die reep chocolade in een zijvakje? Hartverscheurende keuzes, maar wij proberen je een handje te helpen.

Helemaal onderaan komt het best je slaapzak en/of een slaapmatje en alle andere slaapbenodigdheden zoals eventueel een muggennet. Daarbovenop komt dan je tent. Als je het geluk hebt dat iemand anders de tent draagt, mag je kledij er al in. Daarna komt, jawel, je voedselvoorraad aan de beurt. Eventuele kookpotten mogen er nu ook bij. Normaal gezien is je rugzak nu bijna volledig gevuld, tenzij je gewoon een dagje naar zee trekt. Bovenaan steek je best de zaken die handig zijn om vlug bij de hand te hebben, zoals muggenzalf, een zaklamp, een petje voor de zon, enz.

Normaal zijn er dan nog enkele zijvakjes vrij waar toiletpapier, bestek, een wegenkaart en eventuele snoepjes hun weg kunnen vinden. Voila, je bent gepakt en gezakt om te vertrekken, maar euh... zit dat muggennet er nu al in?!


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84