Image
29/05/2008

Antwerpse Hogeschool kookt 3-sterrenmaaltijd voor studenten

De Karel de Grote Hogeschool uit Antwerpen heeft een wedstrijd georganiseerd om de studenten te soigneren tijdens de zware examenperiode. De winnaar kreeg van een professionele chef-kok een driesterrenmaaltijd voorgeschoteld.

“Eten is belangrijk tijdens de blokperiode. Een goede blokplanning impliceert tijd om te eten, maar niet elke student heeft tijd om te koken”, verklaart de dienst studentenvoorzieningen van de Karel de Grote Hogeschool. Studenten die zo'n culinair cadeautje wel zouden appreciëren, konden tot 20 mei een foto of filmpje met enkele overtuigende argumenten aan de dienst geven. Uit alle inzendingen werden vijf genomineerden geselecteerd. Een poll maakte uiteindelijk duidelijk dat Hanne Mertens de CHEF KOT het meest verdiende.

(SVR)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Fonds Tinne Boes steunt studenten in moeilijke situaties

Het Fonds Tinne Boes, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, bestaat tien jaar. In dat decennium [...]

12/04/2022

Acht op de tien mensen grijpen naar snelle snacks

Yakult deed een onderzoek bij 1000 Belgen over voeding en mentaal welzijn. Daaruit blijkt dat 8 op de [...]

11/04/2022

Studente geneeskunde schrijft boek over gezonde voeding

Marie Van de Velde studeert geneeskunde en is gepassioneerd door voeding. Op jonge leeftijd ontdekte [...]

08/04/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84