Image
21/07/2008

Culinaire hoogstandjes op de festivalweide

Op Werchter konden festivalgangers 6 oesters smullen voor acht euro, op VTM Live krijg je voor geen geld een glaasje cava en ook in Dranouter wordt je maag verwend. In ruil voor vijf euro krijg je er een voor-, hoofd-, of nagerecht van een topchef voorgeschoteld.

De 28-jarige Kobe Desramaults, die als een van de jongste Belgische topchefs in 2005 nog een Michelin-ster verdiende, opent een eigen standje op het festival in Dranouter. “Alle gerechten worden voorbereid in het restaurant. We hebben vijf mensen ter plaatse plus één van de chefs uit het restaurant In de Wulf. Het wordt in elk geval spannend om te zien of het aanslaat. Per gerecht heb ik 1.500 porties voorzien. Ik heb net 200 kilo buikspek besteld. Zo'n grote bestelling heb ik nog nooit geplaatst.”  

(SVR)  


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

1 jaar na de moord op Julie Van Espen: #bloomforchange

Vandaag is het exact een jaar geleden dat de drieëntwintigjarige Julie Van Espen verdween. Haar [...]

04/05/2020

Nooddecreet zorgt voor aangepast examenreglement

​Dat er dit academiejaar geen fysieke lessen meer zullen plaatsvinden, dat wisten we al. Over stages [...]

29/04/2020

Maak je eigen mondmasker, of koop er eentje van Billie Eillish

Afgelopen vrijdag kwamen we na de Nationale Veiligheidsraad te weten dat we vanaf 4 mei verplicht een [...]

27/04/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84