Image
21/07/2008

Culinaire hoogstandjes op de festivalweide

Op Werchter konden festivalgangers 6 oesters smullen voor acht euro, op VTM Live krijg je voor geen geld een glaasje cava en ook in Dranouter wordt je maag verwend. In ruil voor vijf euro krijg je er een voor-, hoofd-, of nagerecht van een topchef voorgeschoteld.

De 28-jarige Kobe Desramaults, die als een van de jongste Belgische topchefs in 2005 nog een Michelin-ster verdiende, opent een eigen standje op het festival in Dranouter. “Alle gerechten worden voorbereid in het restaurant. We hebben vijf mensen ter plaatse plus één van de chefs uit het restaurant In de Wulf. Het wordt in elk geval spannend om te zien of het aanslaat. Per gerecht heb ik 1.500 porties voorzien. Ik heb net 200 kilo buikspek besteld. Zo'n grote bestelling heb ik nog nooit geplaatst.”  

(SVR)  


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Leuven is (alweer) de beste veggiestad

Veertien steden en gemeenten schaarden zich achter de VeggieChallenge en riepen hun inwoners op om mee [...]

19/09/2023

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en heel wat cafeïne om een bachelor- [...]

12/09/2023

Duaal leren zit in de lift

Uit de cijfers van de bacheloropleiding Multimedia & Creatieve Technologie van Erasmushogeschool [...]

08/09/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84