Image
10/02/2003

Lord of the Strings: Snoop Dogg: Paid tha Cost to be da Bo$$

Als er één man is het absolute recht verworven heeft om de gangster uit te hangen, is het wel Snoop D, O double G. Sinds 'Gin and Juice' bouwde hij een klein imperium op zijn succes. Succesvol pimp-gangsta acteur, Snoop kleding, Dogg action figures, een Snoop De Ville-model bij Cadillac én zijn eigen 'Doggystyle' porno. De Dogg heeft het allemaal fijntjes bekeken, platen maakt hij ook nog.

Bij dit zesde studioalbum valt op dat Snoop voor het eerst een paar onberoerde snaren aansnoert en zich van zijn zachtere kant laat zien. Hij neemt zelfs 'I'm so in love with you' in de anders zo vuilbekkende mond. Kort erop is het weer vlotjes "ho, pimp, bitch, pussy, dick in your mouth" en een schare hete damsels die aan zijn voeten liggen. Samen met andere hiphop-honcho Jay-Z is 'Lollipop' best een stijlvol dansje waard, net als 'Beautiful' of 'Wasn't your fault'.

Twintig tracks lang bewijst Snoop dat hij nog steeds nieuwe grenzen kan bepalen en dat iedereen, Jay-Z, Ludacris, Redman, Warren G, Nate Dogg tot de meest gehypete Neptunes, wel een rapje wil wagen met de 'Don Doggie'. G-funk nog steeds, en zelfs even leentjebuur bij Rakim in 'Paperd' up' maar aangevuld met nieuwe geluiden en hooks die opnieuw voorbeeld van de industrie zullen zijn. Da Boss ontgoochelt geen moment, still running the bizzle.


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Meer buitenlandse studenten blijven in België om te werken

Buitenlandse studenten blijven na het afronden van hun studies vaker in België. Dat zegt Nicole de Moor, [...]

14/05/2024

Odisee-hogeschool ziet aantal tweede semester-starters met 65% stijgen

Het aantal studenten dat aan de Odisee-hogeschool in het tweede semester start, is met 65 procent gestegen [...]

13/05/2024

Jongeren in Menen kunnen aangeven waar ze zich onveilig voelen

De stad Menen wil plaatsen waar jongeren zich onveilig voelen in kaart brengen. Hoe? Door QR-codes [...]

12/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84