Image
10/02/2003

De klimmer

- Hoofdlamp Petzl: Deze superlichte en compacte hoofdlamp heeft een korte, maar zeer heldere lichtbundel en heeft een autonomie van 150 lichturen. (€ 35 bij A.S. Adventure)
- Klimhelm Petzl "Elios": Deze nieuwe generatie helmen bieden het comfort en de gewichtsvoordelen van de zogenaamde "foamhelmen" en de sterkte en duurzaamheid van de "shellhelmen". Het trimsysteem is met één hand te bedienen en er is een ingebouwde klep voorzien voor een hoofdlamp. (vanaf € 47.50 bij A.S. Adventure)

- drinkfles Relags: Deze drinkfles is er in verschillende maten en uitvoeringen. (Vanaf € 14.99 bij A.S. Adventure)

- Horloge SUUNTO "Observer": Dit unieke horloge heeft een hoogtemeter, een barometer en een kompas in één. Staat garant voor een nauwkeurig, compact en licht design. Te verkrijgen in pvc en staal-staal uitvoering. (Vanaf € 339 bij A.S. Adventure)

- Magnesiumzakje "Black Diamond": Uitgevoerd in verschillende kleuren en gemakkelijk te gebruiken. Ook te verkrijgen met clic-systeem. (Vanaf € 14.99 bij A.S. Adventure)


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84