Image
27/11/2008

Stevig schoeisel

Wat is er leuker dan in de herfst door de bossen te lopen? Euhm… in de herfst door de bossen lopen met waterdichte schoenen? Deze stevige stapschoenen voor mannen zijn zodanig vervaardigd dat ze heel licht zijn, zodat je er makkelijk uren aan een stuk mee kunt stappen.

Maar Regatta verzorgt ook mevrouw haar voeten met het Lady Husky Raw -model, voorzien van ondoordringbaar Nubuck leder en een speciaal schokabsorptiesysteem.

Rockfold-model van Regatta: 65 euro

Lady Husky Raw-model: 75 euro

Info : www.regatta.com

(SVR)

Opgeknoopt

Zelfs de stoerste mannen moeten toegeven dat het buiten frisser wordt en ook zij trekken dus best wat meer aan dan een T-shirt en een korte broek, tenzij ze uit zijn op een serieuze snotvalling natuurlijk. Een sjaal kan je gewoon over je schouders laten hangen of op een nonchalante manier knopen, zo blijft je imago als coole kikker intact, maar heb je het toch lekker warm. Ga voor eentje met strepen in verschillende kleuren, zo verklein je de kans dat de sjaal vloekt met je outfit .

Sjaal van No Excess: 14,95 euro

Info : www.no-excess.com  

(SVR)

 

 


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84