Image
02/12/2002

"Geurwater" voor hem en haar

Sla je reukorgaan in de wind en geniet mee van de heerlijkste geuren voor dit najaar. Wij pikten er enkele voor je uit en ruiken graag met je mee...

Voor hem:

- Drakkar Noir van Guy Laroche: Een zacht mannenparfum met een naam die knettert als de bliksem en raast als een onweer. Een explosie van lavendel, citroen en mandarijn, afgewisseld met kruiden, koriander en jeneverbessen, op een basis van ceder. Een op en top verleider met deze mannengeur. (geschenkkoffer eau de toilette 50 ml en aftershave 50 ml: € 40,23)

- Tommy Hilfiger T van Tommy Hilfiger: Heeft het imago van de door-en-door Amerikaanse jeans en T-shirt look. Dit nieuwe parfum is fris en roept de vertrouwde geur van pasgewassen kledij op. De geur staat voor een jongensachtige manier van leven en verwijst naar de band en aantrekkingskracht tussen twee verliefden. Een fris, speels en sexy karakter hebben de bovenhand. (aftershave 100 ml: € 45,65)

- Romance Men van Ralph Lauren: Romantiek troef met dit liefdesparfum. Wees een perfecte gentleman voor je geliefde met deze frisse, houtachtige en sensuele geur. De verleiding ligt binnen handbereik! Heeft ook een vrouwelijke tegenhanger, Romance Women. (geschenkkoffer eau de toilette 100 ml en aftershave 100 ml: € 65,41)

Onze favoriet:

- Boss in Motion: De nieuwe geur van Hugo Boss scherpt de zintuigen en daagt het lichaam uit. Boss in Motion is voor de man die hoog mikt en zijn doelen bereikt. Een mengeling van zoete en pikante oliën met een vleugje frisheid zorgt voor een evenwicht tussen lichaam en geest.

Voor haar:

- T Girl van Tommy Hilfiger: Deze uit Amerika overgewaaide T Girl bottelt een verkwikkende en innerlijk jeugdige bloemengeur. Deze geur doet denken aan een herfstseringenveld in bloei. Dat T Girl in en in vrouwelijk is, moet niet gezegd worden. Niet alleen de geur, maar ook de flacon die de zachte rondingen van het vrouwelijk silhouet volgt, beamen de natuurlijke schoonheid van de jonge, eigentijdse vrouw. (eau de toilette spray 50 ml: € 48,91)

- Emporio White for Her van Armani: Muskusachtig, fris en houtachtig zijn de kenmerken van deze vernieuwende en zinnenprikkelende geur. Met de witte kleur wil men de sensualiteit en de zuiverheid van vormen en materialen benadrukken. Een geur voor de geraffineerde doch speelse jonge vrouw. ( eau de toilette 50 ml: € 43,64)

- Présence d'une femme van Mont Blanc: De uitstraling van een vrouw en het evenwicht tussen haar verstand en emoties is de achterliggende boodschap van dit nieuwe parfum. De geur is oriëntaals en bloemig, aangevuld met vanillebloem en patchoeli. De flacon is een kunstobject op zich door de bijna ronde, onderaan afgeplatte bol met transparant glas. (eau de toilette vapo 30 ml: € 40,50 bij Ici Paris XL)

Onze favoriet:

- Gloria: Deze nieuweling van Cacharel is eigenlijk geen parfum, maar eerder een soort geuren- en kleurenpalet, die origineel is vanwege zijn veelheid en zijn rijkdom. Gloria of de "glorie" van de vrouw, zijn vijf op elkaar afgestemde producten die zich toch van elkaar onderscheiden door de interpretatie van de geur en de verschillende kleur. De eau de toilette heeft een oosters, fris accent, de lichaamsspray verzacht door amber en vanille, de badolie - die gebaseerd is op granen en gedroogde vruchten - is puur genieten en de lichaamsmelk met een houtachtig accent bereidt het lichaam voor op rust.Ten slotte is er de Gloria-geurkaars die een kruidenmengeling naar voor brengt. (eau de toilette 50 ml: € 45,62)


Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84