Image
02/12/2002

Oorlog zonder killer graphics: Commandos 2: Men of Courage, PS2/Xbox

Op het einde van de uitzichtloze Tweede Wereldoorlog zoeken de geallieerden een elitetroep voor enkele belangrijke missies. De opzet van deze missies is steeds dezelfde: je zal enkele vijandige eenheden één voor één moeten uitschakelen. Ongemerkt dicht bij een soldaat komen, hem elimineren en snel uit de voeten komen is de opdracht. Want eens je opgemerkt wordt, kan je het welslagen van de missie vergeten.

Je hebt controle over meerdere personages met eigen talenten. Je zal vaak de verschillende personen moeten combineren om vooruitgang te boeken. De mogelijkheden van Commandos 2 zijn erg uitgebreid, waardoor de game vrij moeilijk is. Grafisch maakt Commandos 2 gebruik van een 2D interface. Dat is erg overzichtelijk voor dit soort games, maar het levert niet meteen killer graphics op.

Commandos 2 is anders dan de doorsnee-consolegames en dus zeker een mooie aanwinst voor je collectie. Misschien is het wel niet voor iedereen geschikt. Commandos 2 is helemaal niet makkelijk, dus je zal tijd moeten uittrekken om de game uit te spelen. De Tweede Wereldoorlog heeft natuurlijk ook enkele jaren geduurd, dus geen paniek als je er niet meteen uitraakt.


Comment

SOCIALPoll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

​Brussel annuleert kerstmarkt en Winterpret

Brussel annuleert de kerstmarkt. Wel zal er feestverlichting op de Grote Markt zijn, alsook de traditionele [...]

04/11/2020

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84