Image
02/12/2002

Tijdloze actie: TimeSplitters 2, GameCube/Xbox/PS2

De TimeSplitters hebben slecht één doel voor ogen: de vernietiging van het menselijk bestaan. De intergalactische vandalen reizen door de tijd en als gamer ga je in de achtervolging.

TimeSplitters 2 heeft een indrukwekkend aantal gevarieerde levels: het maffiamilieu van Chicago in 1932, Parijs op het einde van de 19de eeuw, een robotfabriek in 2315, enzovoort. Deze levels hebben allemaal hun typische wapens, van long rifle tot lasergun. In totaal zullen er maar liefst 90 verschillende personages zijn, aangezien ook deze per tijdzone verschillen. Dat tijdreizen het grote uitgangspunt is van TimeSplitters, was erg dankbaar voor de ontwikkelaars om leuke decors en omgevingen voor de game te maken. Verveling zal dus ver te zoeken bij TimeSplitters 2, want elk level lijkt wel een game op zich. De verscheidene minigames en de multiplayeroptie maakt TimeSplitters 2 erg uitgebreid.

De graphics zijn ten opzichte van de vorige versie verbeterd door de nieuwe game-engine. De omgevingen zijn groter en er worden meer special effects gebruikt. De spelfiguren hebben meer gezichtsuitdrukkingen gekregen en bewegen realistischer.

TimeSplitters 2 is een tijdloos actiegame, je zal er uren plezier mee beleven.

(SVK)


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Ben jij aangesloten bij een studentenvereniging?

 Ja, sowieso!
 Ja, maar enkel door corona.
 Nee!

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84