Image
22/01/2001

Britney acteert en schrijft (vluchten kan niet meer...)

Teen queen Britney Spears begint qua ambitie zowat uit haar wonderbra te barsten. Het 19-jarige suikeren sekssymbool is zinnens haar horizon drastisch te verruimen: ze gaat acteren in een film. Een - je raadt het nooit - coming of age-melodrama. Haar ervaring op acteervlak gaat momenteel niet verder dan een gastrolletje in Sabrina, the Teenage Witch en een cameo in een aflevering van The Simpsons, doch dat kan de pret geenszins drukken. De opnames beginnen in maart, en wij houden alvast de vingers gekruist dat het ding nooit over de oceaan geraakt. Tenzij het gekruid wordt met een royale portie skin natuurlijk.

En da's nog niet alles: la Spears gaat ook boeken schrijven. Geen Britney-bio deel 2, maar een heuse roman. En wanneer gaat 't wicht daar de tijd voor vinden? Nooit, want de hele novel-historie is een vrij doorzichtige truc om de schrijversambities van mama Lynne Spears waar te maken: Britneys moer zal het verhaal op papier zetten, en er met veel plezier de naam van haar dollarhoestende dochter aan verbinden.

(JC)


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

3 originele manieren om Amerika te ontdekken met het ESTA

Droom jij al langer van een bezoek aan de Verenigde Staten, maar brengen de bijhorende administratieve [...]

26/05/2021

Op vakantie met alpaca’s

Moet je er even tussenuit en hou je van dieren? In het Nederlandse Drenthe kan je op vakantie tussen [...]

24/05/2021

Een pak spieren in geen tijd

Wou je deze zomer indruk maken met je geweldige summer-body, maar is er toch iets mis gegaan tijdens [...]

23/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84