Image
02/12/2002

Vette worsten en blowjobs: 't Hof van Commerce: Rocky 7

De vraag waarom ze in 't Westvlaams zingen zijn ze ondertussen, met recht en reden, kotsbeu. Voor de rest geen rimpeltje ergernis te bekennen bij Buyse, 4T4 en Leverancier. Verre van. Rocky 7 is een uppercut voor het leger uitgepuiste internetrappers dat zichzelf zodanig yo vindt dat ze geen micro aanraken.

"Tes were ne kji an mi, de micro es vrie", Leverancier grijpt wél naar de micro. Oeverloos stoefend en rijmelend zonder de minste bescheidenheid over feesten, vette worsten en blowjobs. Buyse zorgt voor de nog vettigere noot en zijn tirades versus vette vaders en moeders in 'Allo concurrentie' zijn eindeloos hilarisch. Beide rappers zijn nog steeds ongenaakbaar in hun unieke stijl, wie hun kroon wil komt beter met een sterke tong voor de dag.

Ook de gastrappers zijn d van een indrukwekkende taalsnedigheid. TLP is oerstoer en rijkelijk in seks gedompeld, Stijn Nijs mag gerust voor vierde lid van 't Hof gaan en ook Statiek is vloeiend ingelijfd in de Commerce-flow. Zelfs de raps van 4T4 zijn best te doen, maar het zijn z'n beats die ons écht omver blazen. Hoe stevig ieder liedje je vastgrijpt en -houdt. Battlestar Galactica in ' Punk of yo', Mystikal-West-Vlaams-jiggy in 'Allo concurrentie', duister gestemd in 'Tusn eemle en elle', een rasechte dancehall-riddim in 'Kom mor ip' of de Beastie Boys van Commerce in 'Slaet ip min gat'. Wij hebben onze plaat van het jaar, aan alle concurrentie kom mor ip, ge zult u kitten meugn spannen!

(LAD)Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Meer buitenlandse studenten blijven in België om te werken

Buitenlandse studenten blijven na het afronden van hun studies vaker in België. Dat zegt Nicole de Moor, [...]

14/05/2024

Odisee-hogeschool ziet aantal tweede semester-starters met 65% stijgen

Het aantal studenten dat aan de Odisee-hogeschool in het tweede semester start, is met 65 procent gestegen [...]

13/05/2024

Jongeren in Menen kunnen aangeven waar ze zich onveilig voelen

De stad Menen wil plaatsen waar jongeren zich onveilig voelen in kaart brengen. Hoe? Door QR-codes [...]

12/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84