Image
13/08/2009

Exotische barbecuesausjes

Geen barbecue zonder lekkere sausjes. Sauzenspecialist Devos Lemmens breidt zijn gamma uit met een paar exotische lekkernijen. Wat dacht je van de Brasil-saus, op basis van tomaten, ananas en kruiden? Of Carribean Cocktail (de spelfout op de verpakking krijg je er gratis bij, doch dit terzijde), een zachte saus met kreeftenextract en whisky, ideaal voor bij vis?


Info: www.dl.be

 
Multifunctioneel kaasje
 
Idée Cuisine et Tartine van Entremont is op het eerste gezicht niet veel meer dan smeuïge smeerkaas in een potje, maar je kunt er vanalles mee doen. Op je boterham smeren, akkoord, maar ook toevoegen aan soep, gerechten gratineren, kaassaus maken, noem maar op. De smaak is een mengeling van lichte kaas en emmentaler.
 
Info: www.entremont.com

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Kunststudente publiceert boek dat licht geeft in het donker

Margo Van Onderbergen, studente Beeldende Kunsten/Grafisch Ontwerp aan Sint Lucas Antwerpen, moest net [...]

24/05/2022

Belgische jongeren koken pas gezond als het eenvoudig is

Uit een onderzoek van Hello Fresh blijkt dat afvallen voor meer dan 40% van de jongeren een reden is [...]

23/05/2022

Studenten drinken minder alcohol

Uit de vierjaarlijkse enquête 'In hogere sferen' van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere [...]

20/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84