Image
11/10/2009

Chique kauwgum

Nog los van de smaak (je kan kiezen tussen Alaskan en Hawaiian) kan je in elk geval zeggen dat de nieuwe Aqua Kiss-kauwgum van Mentos zichzelf chic weet te presenteren. De kauwgum zit verpakt in een glossy zwarte verpakking die openplooit als een ouderwets doosje cigarillo's.

 

Info: www.mentos.be
 
Goudgele kiwi's
 
Wist je dat kiwi's niet altijd groen hoeven te zijn? De gele kiwi herken je aan zijn vijgachtige vorm en zacht velletje. De smaak is zoeter dan de klassieke groene variant. Hij is bovendien zeer gezond: één goudgele kiwi bevat een vijfde van de voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt.
 
Info: www.zespri.be
 
Confituur voor diëters
 
Wie graag een boterham met confituur eet, maar zich zorgen maakt over zijn of haar lijn, zal blij zijn met de nieuwe Enjoy-potten van Materne. Deze lichte confituur bevat 40% meer vruchten en bestaat in 7 smaken: aardbei, abrikoos, kers, bosbes, 4 vruchten, aardbei-rabarber en exotische vruchten.
 
Info: www.materne.be
 
Fruitige thee
 
Oasis pikt op fruitige wijze in op de groeiende vraag naar originele iced tea-frisdranken. De Oasis T' bestaat in twee varianten: de rode T' bevat natuurlijke extracten van rode thee en perzik, terwijl de groene T' het doet met al even natuurlijke extracten van groene thee en appel.
 
Info: www.oasist.be
 
 
Lichte sprankelwijn uit Italië
 
Cava drinken was dé trend afgelopen zomer, maar eerlijk gezegd kan je je er stevig aan mispakken, want het is een straf goedje. De Italiaanse vino frizzante (mellow wine vertalen ze dat in het Engels) van Canei is heel wat milder qua alcoholgehalte (8,5%), maar tegelijk ook een stuk zoeter. 't Is maar wat je verkiest.
 
Info: www.canei.com

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Odisee ontwerpt emoji-studiekeuzetest

De studiekeuzetest van Odisee werd gelanceerd om 17-jarigen een makkelijke en leuke tool aan te bieden [...]

18/05/2022

Zeg niet zomaar pils tegen superpils

Bavik Super Pils, het pilsbier van Brouwerij De Brabandere in Bavikhove, is een echt prijsbeest. Dat [...]

17/05/2022

Win duotickets voor het lenteconcert van de Antwerpse Studentenharmonie op 25 mei

Al tien jaar lang vrolijkt de Antwerpse studentenharmonie het studentenleven in de Koekenstad op. Je [...]

11/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84