Image
06/01/2010

Look like a celeb

Wat mode betreft kan je gewoon niet in hokjes denken, maar grosso modo kun je vrouwen wel in negen hoofdstijlen onderbrengen. We namen samen met personal stylist Emma Gelaude enkele celebs onder de loep en vonden bij elk stijltype een passend voorbeeld. Check de stijlen en ontdek zo onder welke categorie jij valt én tegen welke celeb jij het dichtst aanleunt.

 

 

 1. Klassiek
  NICOLE KIDMAN
  De naam zegt het zelf: klassieke kledij staat centraal. Deftige kledij zoals mantelpakjes en blazers zijn onontbeerlijk in je kleerkast. Qua kleur en vorm blijft alles redelijk sober, maar toch is elk stuk van uitstekende kwaliteit. Dat klassiek allesbehalve synoniem staat voor saai, bewijst Nicole Kidman met glans.
 2. Trendy
  NICOLE RICHIE
  De vrouwen in deze categorie zijn uiterst trendgevoelig, want mode is hun passie. Dat merk je ook aan hun kleerkast: geregeld worden nieuwe zaken toegevoegd die erg ‘in’ zijn. Natuurlijk verdwijnen ook nu en dan spullen die niet meer voldoen aan de modetrends.
 3. Romantisch
  MISCHA BARTON
  Romantische types zijn tot in de puntjes verzorgd en hebben oog voor details. Schoenen, accessoires en kledij, alles komt in delicate stoffen. Moeilijk onderhoudbare kledij is voor deze dames geen struikelblok.
 4. Sportief
  CAMERON DIAZ
  Sportief ogen én er nog mooi uitzien ook, het kan! Cameron bewijst dat je met een trainingvestje en een joggingbroek ook modieus voor de dag kunt komen. Sportievelingen dragen comfort hoog in het vaandel en deinzen niet terug om in hun meest comfortabele kledij de straten te sieren.
 5. Stoer
  MARY-KATE OLSEN
  De stoere staat bijna synoniem met de trashy look. Hierbij mogen lederen spullen en riemen niet ontbreken; accessoires geven de outfit nog meer ballen. Een item dat alvast niet kan ontbreken bij de stoere look is een lederen vestje. Ook een gescheurde jeans maakt je outfit compleet.
 6. Natuurlijk
  KIRSTEN DUNST
  Herinner je je de zussen nog uit de film The Virgin Suicides? Maagdelijk witte jurkjes, zo onschuldig mogelijk. Zachte, fragiele stoffen als satijn en linnen in lichte pastelkleuren als oud-roze, wit en beige zijn toonaangevend voor de natuurlijke look. Dat alles wordt perfect aangevuld met nude make-up en fijne juwelen. 
 7. Vrouwelijk
  BEYONCE
  Beyoncé zingt wel ‘If I were a boy’, maar qua kledij is ze honderd percent vrouw. Ze is trots op wat ze kreeg van moeder natuur en speelt dat ook graag uit. Ze accentueert haar vrouwelijke vormen, zonder vulgair te zijn. Sensualiteit staat centraal.
 8. Extravagant
  KATY PERRY
  Alles kan, alles mag! De enige voorwaarde is dat het met smaak gebeurt. Dames die onder deze groep vallen, hebben geen schrik om uitdagend en speciaal voor de dag te komen. De aandacht die ze hierdoor krijgen, nemen ze er met plezier bij. Felle kleuren en speciale vormen zijn de gewoonste zaak.
 9. Chic
  VICTORIA BECKHAM

  Bij dit type is het al merk wat de klok slaat. De chique vrouw streeft naar kwaliteit en zal steeds de nadruk leggen op accessoires. Ook als ze ‘dressed-down’ is en een gewone jeans en shirt draagt, zal je bijvoorbeeld aan haar uurwerk en handtas zien dat ze houdt van merken en klasse.

   

   

 

(VDV)
(SVR)

Comment

 • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84