Image
18/12/2009

Omleiding door massaal sneeuwballengevecht

In Gent zijn gisteren zo’n 200 studenten naar het Sint-Pietersplein getrokken voor een massaal sneeuwballengevecht, maar in plaats van elkaar te bekogelen, viseerden ze voorbijrijdende fietsers, wagens, bussen. Toen ook een combi een lading sneeuw over zich kreeg, besloot de politie het verkeer om te leiden om zo toch enkele passanten te sparen van een ijskoude aanval: “Opgepast juffrouw, ze gaan sneeuwballen naar u gooien. U rijdt best om. Als u verder gaat, is dat op eigen risico”, klonk het.

 

“Op de sociale netwerksite Facebook stond al twee weken een oproep om een groot sneeuwballengevecht te houden bij de eerste sneeuwval”, vertelt Michiel, student Politieke en Sociale wetenschappen. “Dus zijn we om 14 uur in grote groep naar hier gekomen voor een goede ontspanning.” Rond half 5 in de namiddag verzamelden nog eens 200 studenten in het Citadelpark. Deze keer hadden ze elkaar in het vizier.
 
(SVR)

Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84