Image
21/01/2010

Pitavlees is niet wat je denkt…

Na een avondje feesten, smaakt niets beter dan een stevige pita. Maar wat draaien ze precies allemaal in dat broodje?

 

Voor een onderzoek bezocht het Nederlandse televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde tien pitazaken in Amsterdam. Daar namen ze telkens een staaltje van het vlees mee om nadien het DNA van elk stukje te bestuderen in een labo. En wat bleek? Slechts één bestond voor de volle honderd procent uit lamsvlees, zoals zou moeten. De negen andere waren een mix van lamsvlees met kippen-, kalkoen-, varken- of rundsvlees. Wie meer wil weten, kan vanavond kijken naar de volledige aflevering van het programma, om 20.30u op Nederland 3.
 
(SVR)
 

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten Karel de Grote Hogeschool krijgen gratis menstruatieproducten

Uit cijfers van Caritas blijkt dat 5% van de vrouwen tussen 12 en 25 jaar al eens wegbleef van school [...]

04/10/2022

Emma Bale lanceert eigen foodassortiment bij Wasbar

Zangeres Emma Bale, die vorig jaar nog het album Retrospect uitbracht, is momenteel volop aan het schrijven [...]

01/10/2022

Jelle Cleymans nu ook op de radio

Een mens kan niet 24/7 op een musicalpodium staan, zelfs al heet je Jelle Cleymans. Daarom maakt Jelle [...]

30/09/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84