Image
21/01/2010

Pitavlees is niet wat je denkt…

Na een avondje feesten, smaakt niets beter dan een stevige pita. Maar wat draaien ze precies allemaal in dat broodje?

 

Voor een onderzoek bezocht het Nederlandse televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde tien pitazaken in Amsterdam. Daar namen ze telkens een staaltje van het vlees mee om nadien het DNA van elk stukje te bestuderen in een labo. En wat bleek? Slechts één bestond voor de volle honderd procent uit lamsvlees, zoals zou moeten. De negen andere waren een mix van lamsvlees met kippen-, kalkoen-, varken- of rundsvlees. Wie meer wil weten, kan vanavond kijken naar de volledige aflevering van het programma, om 20.30u op Nederland 3.
 
(SVR)
 

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Cadeautip voor je blokvrienden: Billy's Ballbag mondmasker

’t Zijn zware tijden voor studenten, da’s duidelijk. Een schouderklop kan zoveel deugd doen, [...]

13/01/2021

Waarom je ongegeneerd chocolade mag vreten tijdens de blok

Eten dat lekker én goed voor je is, het bestaat! Zwarte chocolade doet een heleboel goede dingen [...]

05/01/2021

Dunkin' Donuts opent nieuw filiaal in Brussel

Dunkin’ Donuts opent op 29 december een nieuwe winkel in Brussel. De keten opende eerder al vestigingen [...]

22/12/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84