Image
18/11/2002

Netd@ys 2002

Ze bestaan al bijna zo lang als het internet zelve: de Netd@ys, een Europees project dat het gebruik van multimedia en internet wil stimuleren bij jongeren. Alsof dat nog nodig zou zijn!

Enfin, deze week is dus Netd@ys-week, met projecten en evenementen over heel Europa. Bij ons worden die georganiseerd door CJP in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap. En aangezien het thema van de Netd@ys 2002 de Europese film is, kan je er misschien van profiteren om een paar filmpjes mee te pikken voor geen geld. Dat kan op het Netd@ys filmfestival in UGC de Brouckère in Brussel, waar naast de hoofdfilms (Thomas est amoureux, Peeping Tom, Alphaville, Microcosmos en de avant-première van de schitterende Finse film The man without a past) ook kortfilms en multimedia-installaties worden vertoond. Een weekpas kost 15 euro. En een fuifje in de AB-Club? Dat hoort er natuurlijk ook bij!

(JC)


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84