Image
20/02/2010

What’s hot this spring and summer?

De zomer en herfst lijken nog veraf, maar je kan niet vroeg genoeg op de hoogte zijn van de toekomstige modetrends. Welke items moet je sowieso in huis halen? Welke kleuren zullen hip zijn? GUIDO geeft je alvast een voorsmaakje.

 

 


Vrouwen
-         We gaan terug naar de natuur met de landelijke invloeden die te bespeuren zijn. De kleuren groen en bruin zullen het modebeeld sieren en worden afgewerkt met bloemenprints.
-         Vergeet de broeken met rechte pijpen, de komende lente en zomer ga je voor harenbroeken. De losse kledij wordt op zijn plaats gehouden met ceinturen.
-         Ooit kon je niet naast de minirokjes kijken, maar nu zijn ze helemaal uit en worden ze vervangen door lange rokken.
-         De salopette kent een terugkeer, dit wordt een absolute must voor in je garderobe.
-         De trenchcoat is aan een heuse comeback bezig en blijft ook de komende maanden een topper.
 
Mannen
-         Westernkledij is hotter dan ooit, dus mannen, haal die leren vest opnieuw uit de kleerkast!
-         Mannen die zich vuil durven maken, komen vast en zeker aan hun trekken, want de camouflagestijl is in opmars. Stoere kledij in kaki, bruin en groen zal je in veel winkels terugvinden.
-         Dat wordt allemaal afgewerkt met ruitjeshemden. Deze kledingsstukken zijn meer dan ooit in de mode.
-         Naast de ruiten zullen strepen ook veel te zien zijn. Niet alleen in truien of hemden, maar ook in broeken en dat in alle mogelijke kleuren.
-         Verder krijgen klassieke invloeden opnieuw een plaats. Zeker de marinestijl komt terug in de mode, dus diepblauwe en witte tinten zullen je kleerkast kleuren.
 
(CB)

 


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84