Image
04/11/2002

Eén jaar gratis studentenleven

Kranten vinden het heel belangrijk dat ze gekocht en gelezen worden door studenten, want de kans zit erin dat de student van vandaag die krant blijft lezen totterdood, en zo'n levenslang trouwe lezers zijn de natte droom van elke uitgever. De Nederlandse Volkskrant beseft dit ten volle en probeert dit academiejaar de studenten te paaien met een gigantische wedstrijd: win één jaar gratis studentenleven!

Nou, zoiets hoef je tegen een Hollander natuurlijk geen twee keer te zeggen: tot 1 november gutsten de inzendingen binnen. De bedoeling was dat de deelnemers op een originele manier het studentenleven vastlegden en dat deden op een manier die in de krant kan: reportage, nieuwsfoto, interview, column, recensie, cartoon enzovoort. De winnaar krijgt 16.000 euro om een jaartje 't zwijn uit te hangen, en wij zijn inmiddels erg benieuwd om al die studentikoze inzendingen in de Volkskrant te kunnen lezen en bekijken.

Info: www.volkskrant.nl/studentenleven


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84