Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Wist je dit al over Leuven?

Het Hogeschoolplein in Leuven werd pas aangelegd in het begin van de 19de eeuw, na afbraak van een bouwvallig [...]

25/08/2025

Dit zijn de favoriete bestemmingen voor taaluitwisselingsstudenten

Deze zomer zijn bijna vijfhonderd Belgische jongeren naar het buitenland vertrokken met World Education [...]

22/08/2025

Wist je dit al over Gent?

Op het Sint-Veerleplein in Gent, bij het Gravensteen, staat iets wat op het eerste gezicht lijkt op een [...]

18/08/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84