Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Negen alcoholvrije biertjes om Tournée Minérale af te sluiten

Is Tournée Minérale jou ook goed bevallen in februari? Dan zijn hier negen alcoholvrije biertjes die [...]

28/02/2023

Kotentekort blijft knellen in België

Tegen 2030 zijn er 95.000 nieuwe studentenwoningen zijn nodig om Belgische studenten een plaatsje te [...]

27/02/2023

Betaalde stages in België staan nog steeds op een laag pitje

België is in Europa bij de zwakste als het komt op betaalde stages. Slechts 18% van de studenten krijgt [...]

26/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84