Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Angèle krijgt rol in nieuwe Asterix-film en ze speelt… de crush van Obelix

Niemand minder dan de Brusselse zangeres Angèle krijgt een rol in de nieuwe Asterix-film 'L’empire [...]

09/04/2021

Anna-Livia helpt je bij jouw studiekeuze via Instagram

Moet je binnenkort een (nieuwe) studiekeuze maken? Anna-Livia, ook bekend als @vanilack op Instagram, [...]

09/04/2021

Glee-cast eert Naya Rivera op 32ste GLAAD Media Awards

Op de virtuele ceremonie van de 32ste GLAAD Media Awards, prijzen voor LGBT-representatie in de media, [...]

09/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84