Image
04/11/2002

Ferrari-stuur op schoot : 360 Modena Force GT

Racegames komen nog steeds aan de lopende band uit voor alle platformen. Om het fungehalte te doen stijgen, heeft Thrustmaster een heel gamma racing wheels. Deze stuurtjes kan je eenvoudigweg aan je favoriete console of pc koppelen om je race-ervaring realistischer te maken.

Het 360 Modena Force GT-stuur voor PlayStation 2 is een zo goed mogelijke kopie van het stuur dat zich in de Ferrari 360 Modena bevindt. Het formaat is weliswaar iets kleiner en het materiaal is lichter dan een normaal stuur. Er horen ook 2 voetpedalen bij. Omdat je bij het spelen van consolegames meestal in je zetel zit, bestaat er een houder om dit stuurtje stabiel op je bovenbenen te installeren.

360 Modena Force GT is compatibel met alle games voor PSone en PlayStation 2. Je moet wel het nodige geduld hebben om ermee te leren rijden. Op circuits waar je vroeger toptijden neerzette met je gamepad, zal je de eerste keren teleurstellende resultaten afleveren. Maar eens je de besturing onder de knie hebt, is het saai om te racen zonder. Voor zijn prijs is 360 modena Force GT een erg leuk accessoire waar je heel veel plezier aan zal beleven.


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84