Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Dit is het mooiste universiteitsgebouw van België

Opleidingsbedrijf The Knowledge Academy maakte een top-10 van de mooiste universiteitsgebouwen van Europa. [...]

16/06/2023

Tiende editie van 'Kunst op de Campus' in Antwerpen

Nog tot 2 juli heeft in Antwerpen de tiende editie van Kunst op de Campus plaats, een samenwerking tussen [...]

09/06/2023

Vanavond weten we wie de Campus Cup wint

In het vijfde seizoen van de studentenquiz De Campus Cup (te volgen op Eén en VRT MAX) nemen 34 teams [...]

08/06/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84