Kabeljauw met Hoegaarden Witbier, limoen en gegrilde aardappelen
De frisse, licht bittere smaak van Hoegaarden Witbier leunt mooi aan bij de fijne, verse smaak van het gerecht. Zonder twijfel een aanrader!
Prijs:
+/- 4 Euro pp.
Ingedriënten:
800 gr kabeljauwfilets, 3 eieren, 1 limoen, 250 gr boter, 1 fles Hoegaarden Witbier, 4 mooie aardappelen, peper, zout en Cayenne peper, enkele anijsstokken, 2 tomaten, 4à5 koffielepels klare boter.
Bereiding:
"Reinig zorgvuldig de kabeljauwfilets. Was de aardappelen maar pel ze niet. Laat ze gaar worden op grof zout, in een voorverwarmde oven op 180°C.
Zodra ze gaar zijn, halveer ze in de lengte en gril de gesneden delen in de oven op grilstand.
Duur:
30 min