Image
14/06/2003

Kabeljauw met Hoegaarden Witbier, limoen en gegrilde aardappelen

De frisse, licht bittere smaak van Hoegaarden Witbier leunt mooi aan bij de fijne, verse smaak van het gerecht.  Zonder twijfel een aanrader!

Prijs:
+/- 4 Euro pp.

Ingedriënten:
800 gr kabeljauwfilets, 3 eieren, 1 limoen, 250 gr boter, 1 fles Hoegaarden Witbier, 4 mooie aardappelen, peper, zout en Cayenne peper, enkele anijsstokken, 2 tomaten, 4à5 koffielepels klare boter. 

Bereiding:
"Reinig zorgvuldig de kabeljauwfilets.  Was de aardappelen maar pel ze niet.  Laat ze gaar worden op grof zout, in een voorverwarmde oven op 180°C.
Zodra ze gaar zijn, halveer ze in de lengte en gril de gesneden delen in de oven op grilstand.

Duur:
30 min


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

5 must-do's in Antwerpen

1) Neem de Waterbus Geweldig leuk om voor een prikje de Schelde over te steken van het Steenplein [...]

26/05/2025

5x 'waauw!' in Aalst

1) De klimschouw op de Schotte is waauw! Op recreatiedomein de Schotte, achter de sporthal, staat [...]

12/05/2025

VUB geeft onderdak aan supercomputer van 8,6 miljoen euro

Vlaanderen investeert meer dan acht miljoen euro in een nieuwe supercomputer. De Vrije Universiteit Brussel [...]

23/04/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84