Image
15/06/2003

Toast met garnaal en Hoegaarden Wit

Hoegaarden Witbier combineert erg lekker met vis.  Ook dit eenvoudig gerechtje krijgt net dat ietsje meer, door de lichtzure smaak van het bier.

Prijs:
+/-3 Euro pp. 

Ingedriënten:
Bruin brood,garnalen,mayonaise en peterselie "Laat de korst van het bruin brood eraan: ze vormt een goede rand om vast te nemen.

Bereiding:
Toast het brood instant, laat even afkoelen en smeer er dan een laagje boter op: zo is het brood afgeschermd voor het toch wel vochtige beleg van garnalen met mayonaise.

Duur:
" +/-10 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gentse ‘Vooruit’ haalt letters van gevel

Gisteren werd de oude naam van het Gentse Kunstencentrum Vooruit op drie plaatsen verwijderd van het [...]

07/04/2021

Must see: drie indrukwekkende urbexlocaties

Urban Exploring, ook wel urbexen genoemd, is razend populair. Het is niet alleen spannend, maar levert [...]

06/04/2021

Jasmijn (12) maakt kaartjes met eerlijke teksten

De Nederlandse Jasmijn Oostlander verloor vier jaar geleden haar papa aan kanker. Kaartjes met teksten [...]

05/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84