Image
16/03/2011

Een gelift achterwerk met Paige Premium Denim

Voor de meeste vrouwen is de zoektocht naar de perfecte jeans geen gemakkelijke opgave. Misschien wordt het nu wel makkelijker, want sinds gisteren is er een volledige afdeling van de XSO-winkel in Antwerpen gewijd aan de bekende jeansbroeken van Paige.

 

 

 


In Hollywood zijn ze al langer overtuigd van het belang van een goedzittende broek en de sterren durven er ook wel een centje aan uitgeven. Je kan dus beter wat geld opzij houden als je wil investeren in een Paige-label, want goedkoop is het niet. Je voelt wel letterlijk de kwaliteit van het populaire kledingstuk. Zo werkt ontwerper Paige Adams-Geller enkel met speciale stoffen uit Japan, waardoor de broeken opvallend zacht zijn.

 

 
In de XSO-winkel is er maar liefst 50m² vrij gehouden om de creaties naar hartelust te bewonderen en te passen. De opening van de corner, die gisterenavond plaatsvond, was dan ook een feestelijke gebeurtenis die gevierd werd met veggieburgers van McDonald’s, een glaasje wijn en een optreden van de dansers van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Dat jeans flexibel kan zijn, werd pas echt duidelijk toen performers allerlei acrobatische bewegingen lieten zien in een skinny model. Paige is trouwens zelf ook nog een pasmodel geweest en deed al ervaring op bij merken als Citizens of Humanity en Seven for All Mankind. Bovendien schreef ze samen met Ashley Borden, een NIKE elite trainer, het boek ‘Your perfect fit’, waarin ze vrouwen uitlegt waar je best op let bij het kopen van een outfit.
 
(AC)

 

 


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Luc Sels nog vier jaar rector van KU Leuven

Studenten en personeel van de KU Leuven konden gisterenavond online hun stem uitbrengen op wie ze de [...]

12/05/2021

Taylor Swift is eerste vrouw met Global Icon BRIT award

Op zondag 9 mei maakten de organisatoren van de BRIT awards bekend dat Taylor Swift dit jaar de Global [...]

11/05/2021

Eerste 3D-geprinte woning in Nederland

In Eindhoven in Nederland woont voor het eerst een koppel in een 3D-geprint huis. Het huis, dat 94 m2 [...]

10/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84