Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jelle Cleymans nu ook op de radio

Een mens kan niet 24/7 op een musicalpodium staan, zelfs al heet je Jelle Cleymans. Daarom maakt Jelle [...]

30/09/2022

Student Kick-Off Gent gooit er vanavond geld tegenaan

Student Kick-Off is niet zomaar een verwelkomingsfeestje voor de Gentse studenten, maar is uitgegroeid [...]

28/09/2022

Levenslang korting bij Acco, dé onestopshop voor elke student

Wil jij, net als 230.000 anderen, levenslang korting  genieten bij Acco én tegelijkertijd bijdragen [...]

19/09/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84