Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Mechelse studente maakt podcast voor wie worstelt met studiekeuze

Communicatiestudente Emma Scheyvaerts (20) van de Thomas More Hogeschool in Mechelen is al aan het tweede [...]

17/03/2022

Brusselse zussen finalistes in Red Bull Basement

De zussen Hajar en Kawthar Saidi (19), twee Brusselse studentes Business Management aan de ICHEC Brussels [...]

12/03/2022

10-jarig bestaan van Deliria gevierd op Internationale Vrouwendag

Dat enkel mannen bier drinken, is uiteraard onzin. Veel vrouwen lusten wel een frisse pint. Maar [...]

11/03/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84