Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Een kotstudent kost meer dan 14.000 euro

Krijg maar medelijden met de beurs van je ouders, want een kotstudent kost dit academiejaar gemiddeld [...]

15/11/2021

Studentenclub in de kijker: Vlaamse Cantus Crashers (VCC)

Waar kwam het idee voor de club vandaan? Het concept van de VCC bestaat al langer dan de club zelf. [...]

19/10/2021

Studentenclub Capitant

"Capitant is opgericht in 2010 door Lukas Stoops. Hij is nog altijd actief bezig met de organisatie.Vroeger [...]

11/10/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84