Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Opmerkelijke trend: studenten huren kot voor een paar dagen per week

Wil je op kot, maar vind je het door de coronacrisis en de vele onlinlessen de moeite niet? Wees gerust, [...]

01/10/2020

Geen kot? Huur dan een caravan

Mag je van je ouders niet op kot omdat er grote kans is dat je toch vaker online les zal hebben dan in [...]

01/10/2020

Grootschalig onderzoek: zoveel kost een jaar op kot!

Voor het eerst sinds 1999 werden de studiekosten in Vlaanderen grootschalig in kaart gebracht. HIVA, [...]

30/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84