Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Alles wat je moet weten over gsm-gebruik achter het stuur

Acht procent van de dodelijke auto-ongevallen in België komt door het gebruik van een gsm tijdens het [...]

17/06/2024

Steeds meer jongeren in België zijn brildragend: dit is waarom

De laatste decennia valt een sterke stijging waar te nemen in het aantal brildragende jongeren. De verklaring [...]

13/06/2024

Arteveldehogeschool plaatst bijenkasten op campussen Leeuwstraat en Brusselsepoortstraat

De hogeschool Artevelde heeft begin deze maand bijenkasten geplaatst op haar campussen aan de Leeuwstraat [...]

11/06/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84