Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nieuwe hogeschoolcampus in hartje Mechelen geopend

Vorige week heeft Mechels burgemeester Bart Somers de nieuwe Campus De Vest van Thomas More geopend. [...]

10/09/2025

Wist je dit al over Brussel?

De openingsscène van The Adventures of Tintin, de Kuifje-film van Steven Spielberg uit 2011, speelt zich [...]

08/09/2025

Wist je dit al over Leuven?

Het Hogeschoolplein in Leuven werd pas aangelegd in het begin van de 19de eeuw, na afbraak van een bouwvallig [...]

25/08/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84