Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Levenslang korting bij Acco, dé onestopshop voor elke student

Wil jij, net als 230.000 anderen, levenslang korting  genieten bij Acco én tegelijkertijd bijdragen [...]

19/09/2022

Nederlandstalige universiteiten en hogescholen Brussel willen betaalbare koten

De problematiek rond studentenhuisvesting speelt ook in de hoofdstad. Brussel is met meer dan 100.000 [...]

14/09/2022

Xiperia: studentenclub voor en door Xior-bewoners

De studenten die op kot zitten in de Gentse homes van Xior, hebben al vier jaar hun eigen studentenclub. [...]

13/09/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84