Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studentenclub Wieslandia: “Iedereen is welkom, ook mensen die niet kunnen kaarten!”

GUIDO is er voor de studenten, daarom zetten we telkens weer de student in de kijker. Daar horen natuurlijk [...]

05/08/2021

Waarom dit het beste moment is om koffie te drinken

Voor veel mensen is het drinken van een bakje koffie het ideale startschot van de dag. Nu blijkt dat [...]

03/08/2021

#StandForSomething: EU-parlementslid Sara Matthieu over haar Europa van de toekomst

"What do you care about?” Dat is de vraag die we tijdens de internationale #StandForSomething-campagne [...]

09/07/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84