Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Sint-Niklaas organiseert livestream: ‘Wat met jongeren na corona?’

Op maandag 10 mei organiseert de stad Sint-Niklaas een livestream over hoe jongeren verder moeten na [...]

08/05/2021

Omdat Het Kan Soundsystem maakt Spring Remix

Ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van Studio 100 maken enkele Belgische en Nederlandse talenten [...]

07/05/2021

Neem deel aan de toekomst van Europa met #STANDFORSOMETHING

Op donderdag 6 mei om 13 uur vond de officiële lancering plaats van de campagne  #STANDFORSOMETHING, [...]

07/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84