Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Angèle krijgt rol in nieuwe Asterix-film en ze speelt… de crush van Obelix

Niemand minder dan de Brusselse zangeres Angèle krijgt een rol in de nieuwe Asterix-film 'L’empire [...]

09/04/2021

Anna-Livia helpt je bij jouw studiekeuze via Instagram

Moet je binnenkort een (nieuwe) studiekeuze maken? Anna-Livia, ook bekend als @vanilack op Instagram, [...]

09/04/2021

Glee-cast eert Naya Rivera op 32ste GLAAD Media Awards

Op de virtuele ceremonie van de 32ste GLAAD Media Awards, prijzen voor LGBT-representatie in de media, [...]

09/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84